Rens Loozen en Stijn Stellaard (l) zetten Andrea Bezzolato onder druk in het dubbelspel.
Rens Loozen en Stijn Stellaard (l) zetten Andrea Bezzolato onder druk in het dubbelspel. Foto: Arno van Rumpt

Tweemaal winst TVO-Hutaf jeugd

Algemeen

OOSTERHOUT - De thuiswedstrijden in de zevende speelronde van de Landelijk Jeugdtafeltenniscompetitie werden in het Koelhuis in Huissen gespeeld. Team 1 ontving in de Landelijke A-klasse het Zeeuwse TTC Middelburg met in dat team de ijzersterke Andrea Bezzolato. Hij was voor Stijn Stellaard, Rens Loozen en invaller Danny Mainka onklopbaar. 

Alle andere enkelspelen en het dubbelspel (Stijn en Rens) werden overtuigend gewonnen. Vooral van Danny een puike prestatie want hij speelt normaliter 2 niveaus lager. Het leverde hem een enorme stijging van zijn ELO-rating op. Einduitslag : 7-3.
Helaas liep het verschil met koploper TTVN/Treffers op met 1 punt naar 3 punten. Team 2 (dus zonder Danny) speelde op de andere tafel tegen streekgenoot Treffers uit Arnhem-Zuid. Bram Diepeveen, Floris Koerts en Tycho Jensen namen fraai revanche voor de uitnederlaag.
Bij de bezoekers was Matthijs Reef onklopbaar en ook het dubbelspel was voor Treffers. Alle andere partijen leverde winst op voor TVO-Hutaf 2. Alle drie pakten ze twee wedstrijden, dus 6-4 winst. Daarmee is het team dichter bij plaats 3/4 gekomen. De verschillen zijn klein in deze Landelijke C-poule.

Komend weekend weer uitwedstrijden. Team 1 gaat naar Hattem om tegen Smash’70 te spelen. Team 2 speelt in Nijkerk tegen koploper REGA. Ieder maandagavond van 18.10 tot 19.25 uur is er voor de jongste kinderen de mogelijkheid om de beginselen van de tafeltennissport te leren bij TVO. In dorpshuis De Schakel wordt op een leuke manier les gegeven door ervaren trainers. “Interesse? Meld je aan via jc@tafeltennisverenigingoosterhout.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant