Afbeelding

Nog enkele kaarten voor optreden van Dick van Altena!

Algemeen

ELST - Op 18 april zal Dick van Altena voor Forte Fit naar Onder de Toren toekomen om daar een ‘lenteconcert’ te geven. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.  

Dick staat bekend als hét gezicht en vooral hét geluid van de legendarische country band (The) Major Dundee (Band). Zijn naam staat als schrijver inmiddels ook onder talloze liedjes van vele bekende artiesten zoals Henk Wijngaard, Pussycat en Saskia & Serge. Hij beperkt zich niet alleen tot het Nederlands- en Engelstalige repertoire, eind 2002 zag namelijk het prachtige ‘Moan bove de Betuwe’ het levenslicht. Een album waarop Dick voor het eerst liedjes zong over ‘zijn’ Betuwe en de mensen die er wonen. In 2022 zat Dick al 45 jaar ‘in het vak’. 

Voor zijn werk als ‘ambassadeur’ van de country muziek, hoeder van het Betuws dialect, schrijver van ruim 1.200 liedjes en voor zijn maatschappelijke betrokkenheid is Dick benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Johan Derksen (u weet wel, van Voetbal Inside) is een fan van het eerste uur en omschrijft hem als  ‘geniaal’. Kan het mooier?

Datum: donderdag 18 april. Tijden: van 20.00 tot 22.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Locatie: Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34, Elst. Toegangsprijs: acht euro per persoon, te betalen aan de zaal. Aanmelden: via jj.zwier1@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant