Overzicht Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste HTTC-team behaalde tegen Ede een klinkende 10-0 overwinning en zette een grote stap op weg naar het kampioenschap. Anders dan de score doet vermoeden moest er hard gewerkt worden voor de punten. 

Meriam Willemse, Marco Knaap en Lennard Springvloet- dubbeld speelden zeer geconcentreerd. Marco en Lennard waren ook in het dubbelspel bij de les. Team twee gaf TN goed partij, maar de tegenstanders waren te sterk. Het lukte alleen Bart Barends om tegen de “noppenspelers” te winnen. Het derde team kwam deze week tweemaal in actie en won beide duels.
Tegen Akris werd het 7-3 en in Boxmeer ging Smash met 10-0 kansloos ten onder. Bert Vennik en Dennis Wassink hadden met de maximale score in zowel de enkel als dubbelspelen een top week. Rene’ Roelofs kwam alleen tegen Smash in actie en was ook prima op dreef. Team vier deelde met Herpen de punten. Erik van Welie was met drie zeges de grote man. Berdien De Vree wist hier knap nog een punt aan toe te voegen. Ine Stap was samen met Erik sterk in het dubbelspel.

Het eerste jeugdteam wist koploper Ede met 6-4 te verslaan, een prima prestatie. Vooral Tom Duncan speelde erg sterk. John Duncan bleef ook ongeslagen en was samen met Tom ook succesvol in het dubbelspel. Het tweede team won met 8-2 van Getave’. Stan Timmer speelde ijzersterk en won driemaal. Mika van Deelen en Roel Moorees wonnen keurig tweemaal. Stan en Mika waren ook in het dubbelspel trefzeker. Het is goed te zien dat de trainingen van Bas Huitink en Bart Barends het spelniveau omhoog tilt.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant