Avond- en nachtafsluitingen A15 tussen knooppunten Ressen en Valburg

Algemeen

BETUWE - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A15 tussen de knooppunten Ressen en Valburg. In verband met de werkzaamheden is de A15 in westelijke richting, van Ressen naar Valburg, in de avonden en nachten afgesloten van maandag 18 maart tot vrijdag 22 maart. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd tot 30 minuten. 

De werkzaamheden bestaan uit het herstellen of vervangen van het asfalt en aanbrengen van markering op het vernieuwde wegdek.
De snel- en autowegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Afsluitingen 

In verband met de werkzaamheden is de A15 in westelijke richting van knooppunt Ressen naar knooppunt Valburg afgesloten van maandag 18 maart tot vrijdag 22 maart, dagelijks van 20.00 uur tot 05.00 uur.

Ook de opricht Elst (38) en de verbindingen van de A325 naar de A15 via knooppunt Ressen zijn in bovenstaande periode afgesloten..

Omleidingsroutes
Verkeer wordt omgeleid via de A325, N325, A12 en A50. Borden langs en boven de weg geven omleidingsroutes aan.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Uitgelicht

Digitale krant