Adviseur Leren en Werken Mirjam van Setten.
Adviseur Leren en Werken Mirjam van Setten. Foto: Eigen foto

Nieuw in Elst! Het Leerwerkloket voor vragen over leren en/of werken.

Algemeen

ELST - Vraag jij je weleens af of je nog wel op de juiste werkplek zit? Hoe je kan blijven ontwikkelen? Welke baan bij jou past? Zijn dit vragen waar jij een antwoord op zoekt en kom je er zelf niet helemaal uit?

Kom dan naar het Leerwerkloket! Het Leerwerkloket is dé plek waar iedereen terecht kan voor vragen over leren en/of werken. Wij geven kosteloos en deskundig advies. We staan voor je klaar om je te helpen en wijzen je de weg. 

Vanaf heden is het mogelijk om op woensdagen een afspraak te maken bij het Werkcentrum in Elst bij collega Mirjam van Setten. Op de andere dagen ben je welkom bij een van onze collega’s in Arnhem. Heb je voorkeur voor een afspraak met Mirjam in Elst, vermeld dit dan in jouw aanmelding. Ga naar onze website middengelderland.leerwerkloket.nl en meld je via ons contactformulier.

Wil je vrijblijvend praten met één van onze loopbaanadviseurs? Iedere dinsdagmiddag ben je tussen 12.30 en 16.30 welkom bij ons inloopspreekuur op het Werkplein op de Boulevard Heuvelink 4 in Arnhem. Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnenlopen en met ons praten over wat je bezighoudt. 

Uitgelicht

Digitale krant