Potgrond weer aan huis bezorgd in Heteren

Algemeen

HETEREN - Ook dit jaar is het op 16 maart mogelijk om zakken potgrond en gedroogde koemestkorrels bij u aan huis te laten bezorgen! En wederom is er geen huis-aan-huis verkoop zoals u van ons gewend was, maar  leveren we uitsluitend op bestelling bij u aan huis.

De prijzen voor potgrond zijn: per zak van 40 liter 7,- (4 zakken voor 24,-). Er is ook turfvrije portgrond te koop: 30 liter voor 6,- (4 zakken 22,-). De prijzen voor gedroogde koemestkorrels: per zak van 5 kilo 11,- (2 zakken voor 20,-).

“U kunt via onze website uw bestelling doorgeven via www.vloedschuurgemeente.nl. Daar kunt u bij het blok ‘Acties’ het bestelformulier en verdere informatie vinden. Tevens vindt u hier alles over de betaalmogelijkheden.”

Op zaterdag 16 maart bezorgen de vrijwilligers van de Vloedschuur de bestelling. Zij bellen niet aan en plaatsen de bestelling op een direct toegankelijke plaats bij uw woning. Er wordt uitsluitend in de dorpen Heteren, Homoet, Randwijk, Driel en Indoornik bezorgd.

De opbrengst van deze actie komt voor de helft ten goede van de inrichting van het buitenterras van de Huiskamer van Heteren. De andere helft gaat naar diverse permanente eigen projecten van de Diaconie van de Vloedschuurgemeente  en naar de instandhouding van de Vloedschuur.

Ook dit jaar wordt deze potgrondactie mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum De Oude Tol in Wageningen. Zij leveren eersteklas producten van Pokon en door gunstige inkoopcondities kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden.

Digitale krant