Dorpsopera ‘Het Spoor”

Algemeen

HERVELD - De spoorlijn door de Betuwe heeft van af het begin in 1882 tot nu toe heel wat emoties losgemaakt bij de bewoners. In teksten op melodieën van de Messiah tot de West Side Story, van Mozart tot Annie M.G. Schmidt bent u getuige van die emoties.

Vanaf september is een grote groep zangers, zangeressen en musici aan het werk om het publiek in april mee te kunnen slepen in het verhaal en het gevoel dat de muziek oproept. Dat gebeurt onder de deskundige muzikale leiding van José Brands, dirigent, terwijl Nelleke Koetsier garant staat voor het  theatrale gedeelte. Daarbij maakt zij ook gebruik van de talenten van de spelers van Toneelgroep Hemmen. Marianne Veens tekent met haar uitgebreide ervaring voor productie en decor.

De teksten komen net als bij Dorpsopera I, Vrouwen van Zetten, (zeer succesvol vertoond in 2016) van Chris Raats. De voorstellingen vinden plaats in de Grote Zaal van De Hoendrik aan het Dorpsplein in Herveld.

Op dinsdag 9 april, woensdag 10, donderdag 11, vrijdag 12 april om 20.00 uur en zaterdag 13 april om 15.00 uur (matinee). Kaarten zijn vanaf 1 februari alleen digitaal te bestellen via www.dorpsopera.nl.

Uitgelicht

Digitale krant