Vrouwen met Lef in de kunst

Algemeen

ELST - Op 29 november verzorgt Vrouwen met Lef een bijeenkomst over vrouwen in de kunst.

Trudy Koning, docent en beeldend kunstenaar vertelt over een aantal vrouwelijke kunstenaressen die niet meer weg te denken zijn in de hedendaagse musea: Charley Toorop, Marlene Dums, Rineke Dijkstra, Natasja Kensmil, Ina van Zyl en Lara de Moor. Tegen de stroom in vormen zij een welkome afwisseling met ‘White Balls on Walls’.

Het tweede deel is interactief, we gaan zelf aan de slag met ‘Teken wat je zeggen wil’. Maak kennis met elementen van het tekenen die je kunt gebruiken om communicatie visueel te ondersteunen tijdens gesprekken, vergaderingen en presentaties. Door zelf met eenvoudige tekeningen en symbolen te oefenen, zet je een eerste stap om een verhaal inzichtelijk te maken.

De workshop wordt verzorgd door Daniëlle Hamstra, werkzaam bij ROC Rijn IJssel in Arnhem. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 november, inloop 19:15 uur; start bijeenkomst 19:30 uur; einde bijeenkomst 22:00 uur. Locatie: Bij Tante, Stationsstraat 5 in Elst.

Kosten: gratis voor leden; 20,00 euro voor niet-leden (inclusief koffie/thee/drankje). Informatie over het lidmaatschap staat op www.vrouwenmetlefbetuwe.nl. Aanmelden voor deze bijeenkomst door een email te sturen aan: info@vrouwenmetlefbetuwe.nl.

Uitgelicht

Digitale krant