Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team speelde de belangrijke wedstrijd tegen MOVC en kwam tot een 5-5 eindscore. Meriam Willemse was met drie zeges de uitblinker van de avond. Frank Balzer en Lennard Springvloet-dubbeld wonnen ieder eenmaal. Jammer dat het dubbelspel verloren ging. 

Team twee heeft de punten ook hard nodig en de 5-5 score bij Rhenus was eigenlijk te krap. Daan Barends was, met drie mooie winstpartijen, in topvorm. Bart Barends wist knap twee partijen te winnen. Helaas ging ook hier het dubbelspel verloren. Het derde team kon Cevelum niet van het kampioenschap afhouden.
Het team uit Cuijk is veel te sterk voor deze klasse. Het lukte Hans Wassink evenwel om twee partijen te winnen, maar daar bleef het bij. Ook team vier trof in Taflan een sterke tegenstander en verloor met 8-2.
Alaa Alsaaidi smaakte het genoegen om tweemaal te scoren. Het eerste jeugdteam kan, bij een grote overwinning tegen Revanche, nog kampioen worden. Er werd met overtuiging gespeeld en Revanche werd met 9-1 verslagen. Jesse van Schaijk, John Duncan en Tom Duncan bleven knap ongeslagen. Kuba Werkman speelde ook goed, maar moest eenmaal een partij nipt uit handen geven. De twee dubbels werden ook in winst omgezet. Voorlopig gaat HTTC aan de leiding, maar ONI heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Het tweede team komt er steeds beter in en speelde tegen Revanche een goede wedstrijd, met een 3-7 uitslag als resultaat. Mika van Deelen, Roel Moorrees en Simon Soumar wisten ieder keurig een wedstrijd te winnen.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant