Dorpsplein in Heteren weer bereikbaar

Algemeen

HETEREN - Met de feestdagen in het vooruitzicht is het nieuwe dorpsplein in het Hart van Heteren vanaf 23 november voor het eerst  toegankelijk voor auto’s. Deze langverwachte oplevering komt op een belangrijk  moment, omdat sommige lokale winkels momenteel te maken hebben met slechte bereikbaarheid. 

De timing van deze heropening, voor de drukke periode rondom pakjesavond en kerst, garandeert een vlotte en veilige route voor zowel Sinterklaas als de Kerstman om hun feestinkopen te doen. De nieuwe parkeermogelijkheden worden dan ook met open armen ontvangen. 

Naast de praktische voordelen die de heropening met zich meebrengt, dient het plein in de nabije toekomst als een gastvrij podium voor diverse evenementen. Op 9 februari zal de evenementenkalender voor het jaar worden onthuld in het zalencentrum De Bongerd, waarmee het Dorpscentrum Hart van Heteren een nieuwe stap zet naar een levendig dorpscentrum. 

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de festiviteiten en het bruisende hart van het dorp te ervaren.
Belangrijke data om in je agenda te noteren: 22-12-2023 tot 26-12-2023: Kerstroute27-01-2024: Winter/wandelfestijn09-02-2024: Onthulling evenementenkalender 9 t/m 12 mei: feestelijke opening!

Uitgelicht

Digitale krant