Open dag Zettense schietsportvereniging De Linge

Algemeen

ZETTEN - Op zaterdag 25 november van 10.00 - 16.00 uur staan de deuren open en kan er kennis gemaakt worden met de schietsport en vereniging De Linge. Luchtdrukschieten is een sport die voor jong en oud geschikt is (vanaf 12 jaar). Sportschieten met een luchtgeweer- of pistool vindt plaats op een schietschijf over een afstand van 10m met 4,5mm lood kogels. 

“Onze club is voorzien van meerdere eigen luchtwapens om de basistechnieken van het schieten goed onder de knie te krijgen. Daarnaast hebben wij opgeleide trainers met goede kennis om iedereen te leren schieten. Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse schietsport associatie (KNSA). Jaarlijks worden er door de KNSA meerdere wedstrijden georganiseerd waar wij als vereniging ook actief aan deelnemen. In de loop der jaren zijn leden van onze vereniging op nationaal en zelf internationaal niveau betrokken geweest. Meerdere leden kwalificeren zich elk jaar voor de Nederlands Kampioenschappen. Als club zijn wij hier erg trost op!”

Schieten werkt IQ verhogend, verbetert het abstractievermogen, analytisch denken en zelfdiscipline. Daarnaast zijn een goede conditie, lichaamsbeheersing en concentratievermogen belangrijk. 

“Benieuwd of luchtdrukschieten wat voor jou is? Kom langs op onze open dag voor een kennismaking en introductie. Je vindt ons clubgebouw op de Beatrixstraat 2A in Zetten. Ons clubgebouw is elke dinsdag en donderdag avond vanaf 19.00 uur geopend. Vragen of voor meer informatie: info@ssvdelinge.nl / 0488-453851.”

Uitgelicht

Digitale krant