Rapidschaakavonden bij De Elster Toren

Algemeen

ELST - In de maanden november, december, januari, februari en maart wordt er een avond georganiseerd waar Rapidschaak wordt gespeeld 

Heb je interesse in het spelletje en wil je niet meteen een hele partij spelen die 90 minuten per persoon is, zijn dit de ideale avonden om kennis te maken met het spelletje. De Rapidcompetitie hebben we dit jaar uitgebreid met twee extra avonden en we hopen op een leuke inloop op die avonden. Je speelt per avond drie wedstrijden van 18 minuten en 5 seconden. De 5 seconden houden in dat je per zet 5 seconde bij je tijd erbij krijgt.

“Hou je van gezelligheid en heb je interesse in het spelletje. Ben je een beginner of een gevorderde huisschaker dan nodigen we je van harte uit om deze avonden bij te wonen. De data dat deze avonden gespeeld worden zijn 24 november, 22 december, 26 januari, 23 februari en 29 maart. 

Kun je niet elke keer meespelen dat is uiteraard geen probleem. De inloop is volledig gratis. We beginnen de eerste ronde rond 20.00 uur en de locatie is boven het café In den Ommelanden. Wil meer weten kijk dan op onze website of stuur een e-mail naar jm_vginkel@hotmail.com.”

Uitgelicht

Digitale krant