Fit de winter door met Wandelgroep Hemmen

Algemeen

HEMMEN - Nu de dagen weer korter worden en het weer onstuimiger kan het soms niet uitnodigen om er op uit te trekken. Toch is het ook in deze tijd heel gezond om buiten te bewegen. Een van de meest eenvoudige manieren hiervoor is wandelen. 

“Bij Wandelgroep Hemmen leggen wij er nog een schepje bovenop door het doen van gerichte krachttraining waardoor je sterker kunt worden en je uithoudingsvermogen kan verbeteren of op peil kunt houden. Ook wordt gewerkt aan houding, lenigheid, balans en zelfs cognitieve fitness waardoor de trainingen heel gevarieerd zijn. Het trainen met elkaar kan ook een stok achter de deur zijn om toch te gaan, zelfs als het regent. Een goede jas is al wat je nodig hebt.”

Op en rond landgoed Hemmen geeft Wandelgroep Hemmen al sinds 2010 trainingen Sportief Wandelen. In juni is het 12.5 jarig bestaan gevierd met de ruim 50 deelnemers verdeeld over de groepen. Iedere week lopen ze op dinsdag- en woensdagochtend, op dinsdagmiddag is een beginnersgroep en ook speciaal bedoeld voor mensen die om welke reden dan ook geen langere afstand of stevig tempo aankunnen. 

De trainingen starten bij de kasteeltuin in Hemmen waar het na afloop ook gezellig koffiedrinken is. Interesse om deel te nemen? Meld je aan voor een gratis proefles! Voor meer info: www.wandelgroephemmen.nl of telefonisch  0488-454729.

Uitgelicht

Digitale krant