Aangepast programma KBO Elst Overbetuwe

Algemeen

ELST - De KBO Elst Overbetuwe heeft haar programma moeten aanpassen omdat de spreker van het thema ‘Mythen en Sagen’ door ziekte is uitgesteld. Hierdoor is er op woensdag 4 oktober de KBO-Pub Quiz als vervanger ingelast. 

Het is een quiz die samengesteld en uitgevoerd gaat worden door leden van de KBO Elst. Verdere activiteiten de komende tijd zijn:
Woensdag 28 oktober is er een spel- en ontmoetingsmiddag.
Woensdag 1 november is er een voorlichtingsmiddag over het gebruik van het Openbaar Vervoer.
Woensdag 15 november is er weer een spel- en ontmoetingsmiddag.

“Wij nodigen senioren van 60 jaar en ouder in de gemeente Overbetuwe uit om eens een middag te komen bezoeken. U kunt de middag meebeleven, kennismaken maken met de leden van de KBO en eventueel een spelletje meespelen op de spellenmiddagen.”

De activiteiten beginnen om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. Alle spellenmiddagen en introductie middagen zijn gratis te bezoeken. De plaats van uitvoering van alle activiteiten zijn in Party- en zalencentrum Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 (hoek Grote Molenstraat in Elst.

De KBO (Kom Bij Ons) Elst Overbetuwe is aangesloten bij de senioren belangen organisatie KBO Gelderland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris Ger Daam, telefoon: 0481-373844 of mail: gdaam@hetnet.nl.

Uitgelicht

Digitale krant