Afbeelding

Puzzeltocht: gezelligheid en genieten!

Algemeen

OVERBETUWE - Zondagmiddag 1 oktober vindt de negende Puzzeltocht plaats van de stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe. Iedereen die mee wil rijden is welkom. Dat kan per scootmobiel, elke aangepaste fiets, driewielfiets, tandem, duo fiets of rolstoel. Ook de begeleider mag uiteraard mee.

De route loopt dit jaar door park Lingezegen. “We beginnen in restaurant ‘De Woerd’ in Elst. Vanaf 13.00 uur is daar koffie met appeltaart. Tussen 13.45 en 14.45 uur starten we in groepjes van twee. Via een prachtige route door het park slingert het naar ‘De Ruimte’ in Elst, circa 12 kilometer. Wel onderweg goed opletten en een paar vragen beantwoorden en na aankomst in ‘De Ruimte’ nog wel even het woord raden. En natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen! Tot slot is er voor iedere deelnemer een pannenkoek.

Geen race, geen wedstrijd, maar gezelligheid en genieten van de mooie natuur! ‘De Buitenband’ van Benita van Eck zorgt voor een duofiets met begeleider. Kersten Hulpmiddelen zorgt zoals altijd weer voor de service onderweg.

“Geef u op! Deelname is gratis. Aanmelden: bel 06 5384 5306 (Andreas) of mail puzzeltocht@sgo-overbetuwe.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant