Rens Loozen (l) en Stijn Stellaard in actie in het dubbelspel tegen ttv Hoogland. (foto: Matthijs Loozen)
Rens Loozen (l) en Stijn Stellaard in actie in het dubbelspel tegen ttv Hoogland. (foto: Matthijs Loozen) Foto: Matthijs Loozen

Hutaf jeugd begint met twee gelijke spelen

Algemeen

OOSTERHOUT - De twee jeugdteams van TVO-Hutaf zijn de landelijke tafeltenniscompetitie allebei begonnen met een gelijkspel. 

Team 1 met Stijn Stellaard, Rens Loozen en Coen Derks hield in Hoogland Amersfoort de plaatselijke TTV op 5-5. En dat terwijl de thuisploeg vooraf toch een beduidend hogere teamrating had. Stijn was onverslaanbaar in het enkelspel en de pas 13-jarige Rens en de even oude Coen wonnen beiden een maal. Helaas ging het dubbelspel verloren waardoor de punten gelijkelijk werden verdeeld. 

Zaterdag 23 september speelt het team thuis in de gymzaal van dorpshuis De Schakel in Oosterhout zijn eerste thuiswedstrijd tegen Rijnsoever-Scylla uit Katwijk ZH, aanvang 13.00 uur. Een week later is er een uitwedstrijd tegen Trias in Twello. Team 2 trok naar het hoge noorden. In Eelde speelden Danny Mainka, Bram Diepeveen en Tycho Jensen hun eerste wedstrijd tegen TTV Actief. Ook zij kwamen met vijf punten naar huis. Danny kwam ongeslagen uit de wedstrijd terwijl Bram en Tycho er beiden een puntje aan toevoegden. 

Ook hier ging het dubbelspel verloren en daardoor stond er uiteindelijke 5-5 op het scorebord. Zaterdag spelen zij thuis tegen Torenstad Zutphen terwijl een week later de degens worden gekruist met Trias/SKF in Veenendaal.

Voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar is er bij TVO de mogelijkheid om te leren tafeltennissen, iedere maandag van 18.10 uur tot 19.30 uur wordt de beginselen van de sport door ervaren trainers aangeleerd. Aanmelden vooraf via jc@tafeltennisverenigingoosterhout.nl.

Uitgelicht

Digitale krant