Ontmoet het MKB in Valburg

Algemeen

VALBURG - Voor wie nog niet op de hoogte is van deze activiteit, nogmaals onze oproep voor ondernemers uit Valburg, Homoet en Eimeren. Uiteraard zijn ook de clubs, verenigingen en stichtingen uit deze plaatsen van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen!

Weet u welke bedrijvigheid er in Valburg, Homoet en Eimeren plaatsvindt? Dat er veel ondernemers werkzaam zijn binnen deze omgeving, dat is zeker maar wie doet nu eigenlijk wat? 

Op vrijdag 17 november wordt er een avond georganiseerd in ’t Knooppunt, waarbij ondernemers zichzelf kunnen presenteren in een ontspannen en gemoedelijke omgeving. Dit is dé kans om elkaar te ontmoeten en om nieuwe contacten te leggen met potentiële klanten.

Heeft u interesse om hieraan deel te nemen? Meld u snel aan op inschrijven@mkbvalburg.nl. Wees er snel bij want vol = vol! Om bedrijven, clubs, verenigingen en stichtingen de gelegenheid te geven zichzelf de presenteren, vragen wij een kleine bijdrage in de onkosten. Zie www.mkbvalburg.nl voor meer informatie. Voor bezoekers is deze beurs gratis!

Uitgelicht

Digitale krant