Popkoor Akkoord
Popkoor Akkoord Foto: Eigen foto

Inloopmaand bij Popkoor Akkoord

Algemeen

OVERBETUWE - Komende woensdag is de laatste avond van de inloopmaand die Popkoor Akkoord uit de gemeente Overbetuwe deze maand houdt. Tijdens en na de Coronaperiode is een aantal van onze leden gestopt met zingen. Om die reden is er nu weer gelegenheid om je voor het zingen bij ons koor aan te melden.

“Popkoor Akkoord zingt popmuziek uit de jaren ‘60 tot heden, grotendeels Engelstalig, maar ook Nederlandstalige, Franstalige (bijvoorbeeld Une belle histoire) en zelfs Italiaanse nummers (zoals het duet Perfect van Ed Sheeran en Andrea Bocelli) hebben wij op ons repertoire staan.

Het koor is ingedeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen en op dit moment is er bij alle stemgroepen ruimte voor nieuwe leden. Vooral mannen worden bij ons op handen gedragen! Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, dat lost onze dirigent Kim de Fuijk voor je op. Heb je interesse? Je bent dan op woensdagavond van harte welkom om een keer mee te draaien. 

Popkoor Akkoord repeteert in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. Je wordt tussen 19.30 en 19.40 uur verwacht en de avond start om 19.45 uur. Op dit moment oefenen wij op de nummers Uprising van Muse, Memories van Maroon 5 en een Coldplay-medley.”

“Kom langs en meld je voor de inloopmaand aan via het e-mailadres popkoorakkoord@hotmail.com. Heb je nog vragen, dan kun je via dit mailadres ook bij ons terecht. We kijken naar je uit!”

Uitgelicht

Digitale krant