TVO-jeugd trekt het land in

Algemeen

OOSTERHOUT - Zaterdag 16 september begint de najaarscompetitie voor de tafeltennisjeugd van TVO. Dit seizoen start TVO met twee teams in de landelijk competitie in samenwerking met buurtgenoot Hutaf uit Huissen. In het kader van deze samenwerking worden de thuiswedstrijden afwisselend in Oosterhout en Huissen gespeeld.

Team 1 bestaat uit Rens Loozen, Coen Derks en Stijn Stellaard en gaat op het hoogste niveau spelen : Landelijk A. Een grote uitdaging voor deze jonge talenten. De eerste wedstrijd is uit tegen ttv Hoogland uit Amersfoort. Zaterdag 23 september ontvangt ons 1e team kampioenskandidaat  Rijnsoever-Scylla uit Katwijk ZH. Aanvang 13.00 uur in de gymzaal van Dorpshuis de Schakel in Oosterhout. 

Het tweede team  gaat voor het eerst landelijk C spelen. Dit team bestaat uit Bram Diepeveen, Danny Mainka, Tycho Jensen en Floris Koerts. Ook dit team staat voor een flinke uitdaging en ook zij beginnen met een uitwedstrijd. In het hoge noorden treft men ttv Actief uit Eelde.

Een week later ontvangt TVO-Hutaf 2 ttv Torenstad uit Zutphen. Ook hier is de aanvangstijd 13.00 uur. Toeschouwers zijn welkom.
Voor kinderen (6 tot 12 jaar) die de tafeltennissport willen leren is er op de maandagavond van 18.10 tot 19.30 uur een beginnerscursus. Graag vooraf aanmelden via: jc@tafeltennisverenigingoosterhout.nl.

Uitgelicht

Digitale krant