Kant Noch Wal in 2019 als De Bloe Bent.
Kant Noch Wal in 2019 als De Bloe Bent. Foto: Zet 'm Op

‘Avondje Kant Noch Wal’ voor het goede doel

Algemeen

ELST - Tijdens de pronkzittingen van CV Zet ‘m Op in Elst hebben Vincent Marcelis, Frank Joosten, René Nobels en Jan Rouwhorst 19 jaar opgetreden als de groep Kant Noch Wal. 

Begonnen als vissers (met toen nog Ap van Aggelen en Theo van Vliet voor Frank en René) aan de Linge hebben zij daarna als verschillende typetjes op humoristische wijze de Elster actualiteit en hun eigen ‘frollies’ op de hak genomen. Zo waren ze onder meer krakers voor De Rijzenburg, kappers in kapsalon Het Dooie Puntje, wielrenners bij WC Het Remspoor, Lifin Stetjoes voor de Grote Kerk, rockers van de Bloe Bent en landden zij met hun Knalpollo als eerste Elstenaren op de maan. Altijd voor een prachtig decor geschilderd door Jan Neijenhuis. 

Om hun twintigste, en tevens laatste, optreden te vieren organiseren zij op vrijdag 24 en zaterdag 25 november een ‘Avondje Kant Noch  Wal’ in Het Wapen van Elst. Tijdens deze avonden zullen zij vier acts uit hun repertoire op de planken brengen afgewisseld met enkele topnummers uit het verleden van diverse Zet ‘m Op artiesten. 

De opbrengst van deze avond is bestemd voor een goed doel. Het goede doel en de start van de kaartverkoop zullen medio augustus bekend gemaakt worden.

Uitgelicht

Digitale krant