Regentonactie Overbetuwe van start gegaan

Algemeen

OVERBETUWE - In een duurzame tuin is een regenton handig en voordelig. Regenwater is schoon en gratis. Dus zonde om dit in het riool te laten lopen. Het water dat u op regendagen spaart, kunt u bij droge dagen gebruiken om bijvoorbeeld de tuin te sproeien. Koopt u in de maand juni (29 mei - 30 juni) een regenton bij de deelnemende tuincentra? Dan ontvangt u 20 procent korting.

Bij de Welkoop (Einsteinweg 10) in Elst kunt u op 20 procent korting rekenen op alle kunststof regentonnen, vulsystemen en standaarden. Ook bij de Intratuin (Nieuwe Aamsestraat 94) in Elst ontvangt men deze korting, dan op het volledige assortiment regentonnen en toebehoren.

Deelnemen is eenvoudig

Ga naar www.overbetuwe.nl/20-korting-op-een-regenton; Vul het aanvraagformulier in; Neem de bevestiging van de aanvraag (ontvangt u per e-mail) mee naar een van de twee deelnemende leveranciers; Controleer ook even de spam-box als u niks ontvangen hebt.
Printen van de ontvangstbevestiging is niet nodig. U mag hem ook op de telefoon laten zien. Zoek in de winkel van de Welkoop of Intratuin een regenton uit; Bij de kassa laat u de ontvangstbevestiging zien en u ontvangt 20 procent korting op uw ton naar keuze.

Tip: Neem de kassabon van de ton mee, want u kunt ook nog subsidie aanvragen voor een regenton. Kijk voor meer informatie op Subsidie voor duurzame activiteiten | Overbetuwe.

Uitgelicht

Digitale krant