Onze jonge vrijwilligers 2022.
Onze jonge vrijwilligers 2022. Foto: Gerard Bressers

OverbetuweDoet chequeactie Fun4kids Heteren

Algemeen

HETEREN - Komende week worden de cheques van OverbetuweDoet weer bezorgd. Wij doen als Fun4kids wederom mee met het initiatief ‘Clowns twee dagen tijdens de speelweek van 21 tot en met 25 augustus’ weer aanwezig te laten zijn en de kinderen te vermaken met poppenkast, minikermis en goochelshow. 

“Het vermaken van kinderen is in deze tijd heel erg belangrijk geworden. Vorig hadden we vijftien kinderen van de minima en acht Oekraïense kinderen. Dit jaar gaan we over de twintig kinderen van de minima heen. Deze kinderen verdienen ook een leuke vakantieweek. Hoe kunnen we dat beter doen dan met twee dagen clowns op het speelterrein. 

Clowns hebben een poppenkast, goochelshow en minikermis. Met popcorn en suikerspin kan de week niet stuk. Verder hebben we o.a. hutten bouwen, koken en bakken, beauty-dag, brood bakken, Djembe, springkussens, kinderboerderij, knutselen en sieraden maken. We sluiten af met een leuk slotfeest met “Heteren got talent”. Genoeg om ieder kind een leuke vakantie- of speelweek te bezorgen.

Met het doneren van de cheque helpt u alle kinderen van Heteren. U mag zelf de cheque activeren en doneren, maar u mag deze ook in de groene Fun4kids-box bij de koffieautomaat in de Jumbo doen, dan activeren wij die voor u.”

Collecte van Fun4kids is in de week van 29 mei tot en met 3 juni. Op 3 juni is de voorverkoop bij de Jumbo samen met de appelflappenverkoop. “Mocht u willen helpen met collecteren, geef u dan op via info@fun4kidsweek.nl. Wij blijven op zoek naar vrijwilligers om tijdens de speelweek te helpen. Alle info is te vinden op www.fun4kidsweek.nl. We rekenen op u. Laat de cheque niet bij het oud papier belanden en steun een initiatief.”

Uitgelicht

Digitale krant