Repetitie 2Gether.
Repetitie 2Gether. Foto: M. A. van Workum

Muziek maken met andere kinderen

Algemeen

HERVELD - Ben jij tussen de 7 en 16 jaar en lijkt het je leuk om in een groep samen met andere kinderen muziek te maken? Kom dan op maandagavond 3 april rond 19.00 uur in De Hoendrik te Herveld eens kijken bij onze samenspeelgroep 2Gether. 

Deze gezellige groep van een tiental kinderen repeteert elke week samen met hun instrumenten. Zo zijn eronder andere een trombone, saxofoon, keyboard en trompetten te vinden. De liedjes die gespeeld worden, zijn allemaal bekende nummers, zoals: Vader Jacob en Oh, when the Saints. Hans, de dirigent, en Henny, de drummer, zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt.

Speel jij een instrument of zou je er een willen spelen? Dan bij je bij muziekvereniging Sint-Willibrordus aan het goede adres. Voor koperinstrumenten zoals trompet en bugel of saxofoons kun je bij de vereniging les krijgen. Maar als je een ander instrument speelt, dan mag je ook meedoen met 2Gether. Elke maandagavond, behalve in de vakanties, wordt er gerepeteerd en bij concerten en andere optredens laten ze aan het publiek horen wat ze al kunnen.

Maandagavond 3 april is er een vrije inloopmogelijkheid om eens te komen kijken en luisteren of eventueel meespelen bij deze groep. Je kunt ons vinden op het podium van De Hoendrik: via de ingang ‘Grote Zaal’ en dan na de klapdeuren rechtsaf. De inlooprepetitie is van 18.55-19.15u. 

Ben je ouder dan 16 en wil je ook graag op een laagdrempelige manier muziek maken met anderen? Ook dan ben je van harte welkom om te komen, maar als je mee wilt spelen, kun je aanschuiven bij de repetitie van het muziekgezelschap dat om 19.45 uur begint. Voor meer informatie: willibrordus.ha@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant