‘Maak kennis met senioren tennis’ in Elst

Algemeen

ELST - Voor alle senioren, dames of heren, van 45 tot 70 jaar die kennis willen maken met tennis wordt er bij Etv De Helster te Elst een kennismakingscursus (Clubfit) aangeboden door Thea ten Bosch (gediplomeerd tennislerares).

Vanaf maandag 15 mei start een vijf weekse tennisperiode op maandag-, dinsdag- of woensdagochtend. Voor beginners worden de beginselen van het tennisspel getraind. Voor gevorderden zal er meer getraind worden op wedstrijdsituaties. De trainingen worden gegeven in week 20, 21, 22 (maandag 2e pinksterdag geen training), 23 en 24. In week 25 wordt een eventuele uitgevallen les ingehaald. 

U kunt zelf kiezen voor twee ochtenden op maandag, dinsdag, woensdag. U krijgt per ochtend een uur tennisles in een groep van maximaal acht personen. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te kletsen onder een genot van een kopje koffie.

De kosten zijn 150 euro voor tien lessen. Materialen zijn aanwezig. De kosten worden geïnd door Tennisschool Tennis Inside. Lidmaatschap is niet nodig voor de clubfit periode van vijf lesweken. Zelf zorgen voor gym of tennisschoenen met een glad profiel en een trainingspak of makkelijk zittende kleding.

Inschrijven kan via: www.etvdehelster.nl/clubfit.

Uitgelicht

Digitale krant