Afbeelding

Kletsochtend in Zetten

Algemeen

ZETTEN - Kim heeft een zoontje van 1,5 jaar en woont in Zetten. Bij haar bezoek aan het consultatiebureau vertelde ze dat ze graag andere ouders wilde ontmoeten. Het bleek dat meer ouders hetzelfde wilden. En zo ontstond met hulp van Forte Welzijn de Kletsochtend in Ontmoetingscentrum De Loohof in Zetten.

Kim vertelt enthousiast: “De ochtend begint om negen uur en dan druppelen de ouders langzaam binnen. Er is speelgoed voor de kinderen. Wij als ouders gaan lekker aan de klets. Soms praten we over dagelijkse dingen. Maar ook over opvoedvragen. Laatst hadden we het bijvoorbeeld over tanden poetsen. We kwamen tot de conclusie dat onze kinderen tandenpoetsen vreselijk vinden en hebben wat tips met elkaar gedeeld. Of, wanneer ga jij kijken naar een peuterspeelzaal of basisschool? Je hebt als ouders onderling een beetje houvast aan elkaar.” Kim geeft aan dat je ook zonder kinderen kan komen. Iedereen is welkom.

Spannend

Sommige ouders vinden het best spannend om alleen te komen. ”Ook voor mij was de eerste keer spannend omdat je niet weet wat je kunt verwachten. We zijn allemaal ouders die behoefte hebben aan nieuwe contacten en nieuwe gezichten. Daarin sta je echt niet alleen.”

Als je het toch lastig vindt om alleen te komen, bel dan gerust naar Dorette van Forte via 06 82 64 85 21 of mail haar dorette.van.lieshout@fortewelzijn.nl

Data Kletsochtend

De kletsochtend is op de woensdag van 9:00 – 11:00 uur. Kom gerust op een van de volgende dagen: 19 april, 17 mei, 21 juni, 19 juli of 20 september.

Uitgelicht

Digitale krant