Start 10 km.
Start 10 km. Foto: Gabi van Breenen

Inschrijving HeteRun geopend

Algemeen

HETEREN - Zondag 11 juni is de 6e editie van de HeteRun, hét hardloopevenement van Heteren voor jong en oud. De inschrijving voor de 6e editie is geopend! 

“Schrijf je snel in om te profiteren van de korting bij de voorinschrijving. De korting kan oplopen tot wel 7 euro per persoon. Inschrijving verloopt via www.heterun.nl. Voor kinderen is er de KidsRun van 500 of 1000 meter. Voor volwassenen de 5 en 10 kilometer, met een prachtige route door de Uiterwaarden. Of de wandeling van 3 kilometer door het mooie Heteren en lang het nieuwe Hart van Heteren.”

Vrijwilligers gezocht

“De organisatie van de HeteRun is mogelijk door sponsoring en de enthousiaste hulp en inzet van vrijwilligers. Voor de zesde editie zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen. Het gaat om vrijwilligers die maximaal een paar uur ingezet willen worden bij bijvoorbeeld de drankpost of het uitdelen van medailles.

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die ingezet worden als verkeersregelaar. Op 11 juni is er ondersteuning gewenst van 12.00 – 16.00 uur. Tijdens het hardloopevenement zijn verkeersregelaars erg belangrijk om het evenement veilig te laten verlopen.

Heeft u een aantal uur beschikbaar op zondag 11 juni en wilt u graag onderdeel uitmaken van het enthousiaste team dat de loop mogelijk maakt? Aanmelden als vrijwilliger kan via: https://www.heterun.nl/aanmelden-als-vrijwilliger/.”

Uitgelicht

Digitale krant