Kledingbeurs in De Vloedschuur.
Kledingbeurs in De Vloedschuur. Foto: M. Heijnis

Tweedehands kledingbeurs voor volwassenen in De Vloedschuur

Algemeen

HETEREN - Zaterdag 25 maart houdt De Vloedschuur van 11.00 tot 14.30 uur een tweedehands kledingbeurs voor volwassenen. Zo met het voorjaar voor de deur is dat een goede reden om de kledingkasten weer eens uit te ruimen. 

Alle goede, schone, nog draagbare kleding kan een tweede kans krijgen via deze kledingbeurs. Ook goede schoenen, tassen, sieraden en sjaals kunnen worden ingeleverd. En de eigen collectie kan met spotgoedkope aankopen weer eens worden vervangen of aangevuld. Dat is in de huidige dure tijden zeer aantrekkelijk. 

Er zal weer een uitgebreide en goed gesorteerde keuze zijn. En de mogelijkheden om rustig te passen zijn ruimschoots aanwezig. Tussen de bedrijven door kan er genoten worden van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Beslist de moeite waard dus om weer eens langs te komen.

Zowel dames- als herenkleding is welkom. De inlevermomenten zijn donderdag 23 maart van 18.30-21.00 uur en vrijdag 24 maart tussen 13.00 en 15.30 uur plus van 18.30-21.00 uur. Het adres: Kerklaan 4 te Heteren. Er is een mogelijkheid om te pinnen. 

De opbrengst van de markt komt ten goede aan de instandhouding van De Vloedschuur, waarbij ook verschillende goede doelen gesteund worden.  

Uitgelicht

Digitale krant