Dorpsbelangen Herveld-Andelst nodigt iedereen uit!!

Algemeen

HERVELD - In het vorige nummer van de Dorpskrant van Herveld-Andelst kondigden ze het al aan; Dorpsbelangen Herveld-Andelst, de Dorpsraad voor de dorpen Andelst en Herveld, nodigt iedereen uit voor een thema-bijeenkomst! Deze is woensdag 22 maart vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur in De Hoendrik in Herveld-Noord,

Het thema van de avond is: Energiebesparing: goed maar (meestal) duur! Zijn er ook subsidies die ik kan krijgen voor verbetering van mijn woning? “We hebben er allemaal mee te maken: onze woningen moeten energiezuiniger. Dat kost een hoop geld, maar er zijn verschillende subsidies die de financiële pijn kunnen verzachten. Maar wat voor subsidies zijn dat, wat moet je doen om ze te krijgen, en hoe komen ze uiteindelijk op je bankrekening terecht? 

We hebben het Regionaal Energieloket Overbetuwe gevraagd om deze avond voorlichting te komen geven over de verschillende subsidiemogelijkheden. Natuurlijk is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

En na afloop van de presentatie praten we u nog kort bij over de activiteiten die Dorpsbelangen Herveld-Andelst ontplooid heeft en gaat ontwikkelen ten behoeve van de inwoners van onze dorpen. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Meld u dan aan bij Rijk Doeze Jager, de secretaris van Dorpsbelangen Herveld-Andelst, via de mail: secretaris@dorpsbelang-ha.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant