Kennismaken met Rotaryclub Elst Over-Betuwe

Algemeen

ELST - Rotaryclub Elst Over-Betuwe nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 28 maart. “Met de open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary. Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst.” De ontvangst is om 18.00 uur in het restaurant van Golfbaan Welderen, Grote Molenstraat 173 in Elst.

“We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker Koert Meijs gevonden die een presentatie zal geven over Verandermanagement ‘Probeer een ander mensbeeld’.  De bijeenkomst is om 20.15 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 24 maart via telefoon H. Graave, 06) 23 36 24 54 of e-mailadres rcelstoverbetuwe@gmail.com.”

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. “Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Elst Over-Betuwe, maar ook ver daarbuiten.”

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. 

“We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.”

Meer informatie over Rotary staat op www.rotary.nl/elstoverbetuwe.nl

Uitgelicht

Digitale krant