Boerenrockgroep 't Remspoor zette de zaal al op zijn kop tijdens de Pronkzittingen.
Boerenrockgroep 't Remspoor zette de zaal al op zijn kop tijdens de Pronkzittingen. Foto: Demi Gertsen

Dolle Dagen in Deurdouwerdam

Algemeen

HERVELD - Wat heeft Prins Tommy de Deurstarter samen met zijn Hofdames Britt en Lara genoten van de fantastische Pronkzittingen. 

Iedereen zit lekker in de feeststemming en we kijken samen met jullie uit naar de Dolle Dagen in ons Deurdouwersnest De Hoendrik in Herveld. Er staat weer een mooi vol programma klaar voor alle leeftijden.
Onze nieuwe Jeugdprins Mels de Feestende Keeper en Jeugdprinses Ellemijn maken er samen met onze jeugdige carnavalsvierders weer een dol feest van. Kom gezellig langs om er samen met alle Deurdouwers uit de regio weer een onvergetelijk feest van te maken.

Op onze website (cvdedeurdouwers.nl/agenda/) staat het volledige uitgebreide programma. Jong en oud komt bij de Deurdouwers Carnaval vieren en mede dat maakt het ieder jaar weer zo’n mooi feest. 

In Herveld (Deurdouwerdam) wordt er vier avonden gefeest, met op dinsdagmiddag de grote afsluiting tot 20.11 uur. De kaartverkoop gaat weer razendsnel. De zaterdagavond is al uitverkocht evenals het Fruhshoppen op maandagochtend. De zondagavond was vorig jaar ook uitverkocht, en het ziet er - op het moment van schrijven van dit bericht - sterk naar uit dat dit weer gaat gebeuren. 

De laatste jaren is de maandagavond uitgegroeid tot een volwaardige Derde Dolle Avond. Dus heb je geen kaartje voor zaterdag of zondag, kom dan op maandagavond genieten met het thema: Fiesta Mexicana! Met muziek van Wilbert Pigmans van de Toreador, Los Banderos, onze eigen Deurdouwer-DJ’s en DJ Flow wordt dit weer een knaller. 

Koop losse kaarten online via dehoendriktickets.nl, of haal ze bij De Hoendrik of bij Crazy Flowers in Herveld.

Uitgelicht

Digitale krant