Marc Jansen met Thijmen, kinderburgemeester en Theo Voorn, coordinator huiskamer Oosterhout ontvangen het hop on hop off spel. (foto: Hester van Aalst)
Marc Jansen met Thijmen, kinderburgemeester en Theo Voorn, coordinator huiskamer Oosterhout ontvangen het hop on hop off spel. (foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

Hop-on hop-off-spel voor huiskamers Overbetuwe

Algemeen

OOSTERHOUT - Woensdag 18 januari jongstleden werd in de Huiskamer Oosterhout door Marc Jansen, directeur van de Woonstichting Valburg, het woon-praatspel uitgereikt aan alle Huiskamers Overbetuwe. 

Theo Voorn, coördinator huiskamer Oosterhout en Thijmen, kinderburgemeester, namen het spel in ontvangst. Alle huiskamers, inmiddels bijna tien, krijgen een eigen spel om te spelen in de Huiskamer. 

In dit spel worden uiteraard op speelse wijze vragen gesteld over ‘Hoe woon je nu, zou je het anders willen, het hebben van een fijn thuis, wat je doet of wil doen in je vrije tijd en je buurt’. Het geeft stof tot nadenken en tot een goed gesprek. 

Na de uitreiking was er tijd voor het spelen van het spel, kopje koffie en Marc Jansen had gezorgd voor iets lekkers bij de koffie. Al met al een geslaagde ochtend in de Huiskamer van Oosterhout, dat elke woensdagmorgen open is van 10.30 - 12.30 uur In dorpshuis De Schakel in Oosterhout. 

De Huiskamers Overbetuwe staan voor ontmoeting, verbinding en sociale cohesie. Een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die behoefte heeft aan gezelschap, mensen ontmoeten en leren kennen, maar ook voor informatie over het dorp of hulpvragen kan je hier terecht. 

Elke huiskamer heeft eigen openingsdagen en tijden. Voor meer info: Hester van Aalst - 0612465542.

Uitgelicht

Digitale krant