Een mooi overzicht van de zaal. (eigen foto)
Een mooi overzicht van de zaal. (eigen foto) Foto: eigen foto

Geslaagde bridgedrive van bc Klavertje Elf in Zetten

Algemeen

ZETTEN - 120 enthousiaste bridgers uit de regio waren 14 januari naar De Wanmolen gekomen voor de Nieuwjaarsdrive die voor de achtste maal werd gehouden.

Bij binnenkomst werden de deelnemers ontvangen met een kopje koffie of thee. In het openingswoord deelde voorzitter Henk van Ballegoijen mede dat de organisatie verrast was door het groot aantal inschrijvingen. Blijkbaar is er toch een sterke behoefte aan dit soort drive(s). Hij was bijzonder blij dat na twee jaar deze drive weer georganiseerd kon worden.

Na deze inleiding werd de regie voor deze middag overgedragen aan wedstrijdleider Jan Philips die om 13.30 uur het startsein gaf.  Er werd  in 5 lijnen gespeeld met in ieder lijn 12 paren in 6 speelrondes met  4 spellen. De prijzentafel was  voorzien van mooie prijzen. In ieder lijn waren er prijzen voor de nummers 1, 3, 6 en 9.   

Na een zeer vlot verlopen middag, en onder genot van enkele snacks kon om 17.00 uur worden overgegaan tot de prijsuitreiking. Op de website van de club: www.nbb/clubsite.nlclub/7013 staan alle uitslagen vermeld.

Tenslotte  bedankte de voorzitter een ieder voor zijn/haar aanwezigheid en hij meende vast te mogen stellen dat wij terug kunnen kijken op een zeer geslaagde wedstrijdmiddag, die wij graag in 2024 willen herhalen.

Uitgelicht

Digitale krant