Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Deze week was de laatste ronde van de najaarscompetitie. Het eerste team moest, na de promotie in de vorige competitie, hun plaats in de 1e klasse prijsgeven. 

In februari begint de voorjaarscompetitie en dan zal HTTC 1 er alles aandoen om weer te promoveren. Team twee behaalde een keurige tweede plaats. Deze week ging men op bezoek bij Akris en deelde de punten met de Nijmeegse studenten. Yoeri Liethof en Daan Barends waren lekker op dreef en wonnen tweemaal. 

Verder ging het dubbelspel naar Bart Barends en Yoeri. Het derde team verloor nipt van TTV Ede. Sascha Colen speelde weer mee en kwam sterk voor de dag, eenmaal winst en twee keer op het nippertje in vijf games verloren. Bert Vennik won ook eenmaal en Hans Wassink was tweemaal succesvol.
Team vier speelde een leuke pot tegen Revanche. Alaa Alsaaidi was met twee zeges goed bezig en samen met Ine Stap ook trefzeker in het dubbelspel. Het eerste jeugdteam moest tegen het sterke Hutaf zijn meerdere erkennen en verloor met 7-3. John Duncan is de hele competitie al in goede doen en won knap driemaal.

Ook team twee speelde tegen Hutaf en behaalde een mooie 5-5 eindscore. Tom Duncan zag goed spel met drie zeges beloond worden. Kuba Werkman boekte ook een mooie overwinning, verder ging het dubbelspel naar Tom en Max Werkman.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl

Uitgelicht

Digitale krant