Van links naar rechts: Mark, Lara, Prins Tommy de Deurstarter, Britt en Michiel.
Van links naar rechts: Mark, Lara, Prins Tommy de Deurstarter, Britt en Michiel. Foto: Demi Gertsen

Openingsbal vol glitter en glamour in Deurdouwerdam

Algemeen

HERVELD - Carnavalsvereniging De Deurdouwers opent het seizoen 2022/2023 in ons Deurdouwersnest zalencentrum De Hoendrik in Herveld. Het thema is: ‘Glitter en Glamour’ (verkleden mag maar hoeft niet, dit mag je natuurlijk helemaal zelf weten). De datum is zaterdag 19 november vanaf 20.11 uur, en iedereen is van harte welkom. 

“Onze Prins Tommy de Deurstarter, Hofdames Lara en Britt en Adjudanten Mark en Michiel, gaan er – samen met de Carnavalisten uit Herveld-Andelst en omstreken - een gezellig feest van maken. De zaal wordt van Glitter en Glamour voorzien, en er staat er een lekker stuk muziek van Robert den Brok.”

Een kaartje kost vijf euro in de online voorverkoop via dehoendriktickets.nl, en aan de kassa betaal je 7,50 euro. Die kassa opent die avond om 20.11 uur, en dan begint tevens de verkoop van de Pronkzittingkaarten. Wees hier dus op tijd bij om niets te hoeven missen van dat geweldige spektakel. Deze avond begint ook al de voorverkoop voor de Dolle Dagen van 17 - 21 februari.
Er zijn kaarten voor de zaterdag, zondag en ook maandagavond, en met een 4 Dolle Dagen-kaart weet je zeker dat je niets hoeft te missen van deze Carnavalsdagen. Buskaarten voor het Fruhshoppen van maandag 20 februari zijn ook te verkrijgen. Kortom, het wordt weer een geweldig feest in Deurdouwerdam.

Meer info op www.cvdedeurdouwers.nl; www.facebook.com/cvdedeurdouwers; Instagram: www.instagram.com/cvde.deurdouwers

Uitgelicht

Digitale krant