Veel plezier op de Sweeper.
Veel plezier op de Sweeper. Foto: Gerard Bressers

OverbetuweDoet cheques Fun4kids Heteren

Algemeen

HETEREN - We hebben de zeer succesvolle speelweek van dit jaar nog maar net achter de rug of we zijn alweer bezig voor de speelweek van 2023, die loopt van 21 tot en met 25 augustus.

“Ook wij kregen er mee te maken dat veel kosten gestegen zijn. Na alles opgeteld te hebben bleek het dat de kosten van 2022 ten opzichte van 2019 ruim 3000 euro hoger uit zijn gekomen. Over de hele breedte is het duurder geworden: tent, tafels met banken, luchtkussens, huur manege, koken en bakken, bescheiden lunch vrijwilligers, broodmeel et cetera. 

We hebben geen andere dingen gedaan dan drie jaar geleden. De kosten die we gemaakt hebben zijn echt nodig om ruim 200 kinderen, waaronder die van de minima en Oekraïners, een leuke speelweek te geven. 

Met het initiatief willen we geld ophalen, om komend jaar een volledige  speelweek te kunnen organiseren. Tent en speeltoestellen / springkussens zijn nodig om 200 kinderen tegelijkertijd bezig te kunnen houden, daarom een initiatief voor de speeltoestellen/springkussens.

Steun ons en de kinderen van Heteren door de cheque (komen in de bus vanaf 3 oktober) aan ons te doneren, zodat we komend jaar evenveel of meer kinderen blij kunnen maken; voor veel kinderen is het de enige, echte vakantieweek. Help ons. Zelf gaan we meer dan voorheen proberen sponsors binnen te halen, maar het gat is te groot om het alleen daar mee op te vullen.
U mag de cheque bij ons in de brievenbus doen (Irisstraat 27, Boomgaard 21 of Klaverakker 1), maar U mag uw cheque ook in de groene box bij de Jumbo doen, dan activeren wij hem voor u.”

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief