Communie in de parochie H. Maria Magdalena

Algemeen

BETUWE - Als uw kind dit jaar in groep 4 zit, mag hij of zij de Eerste Heilige Communie doen. Het duurt nog even voor het zover is, maar er moet ook nog veel gedaan worden. De werkgroep Eerste Heilige Communie van de parochie H. Maria Magdalena regelt veel zaken om u te helpen bij de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie van uw kind.

De voorbereiding van de communie zal veelal plaatsvinden op de parochiezondagen in Elst. Op een parochiezondag is er een uitgebreid programma voor jong tot oud. Er is crèche voor de allerkleinsten, kinderwerk voor de kinderen die op de basisschool zitten, communievoorbereiding en vormselvoorbereiding. Voor de ouders en overige parochianen is er een interessant programma in de kerk. Aansluitend aan de viering is er voor iedereen een gezamenlijke lunch.

Alle ouders die erover denken hun kind de Communie te laten doen, kunnen informatie aanvragen bij het secretariaat van de parochie.  Zij zijn op werkdagen te bereiken van 09.00-12.00 uur op secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl, 0481 451371 (keuze 1).
U ontvangt dan een inschrijfformulier en een informatieboekje. Aanmelden voor het communietraject kan tot uiterlijk 7 oktober.

Uitgelicht

Digitale krant