Penalty schieten tijdens Jeugd Kick-Off.
Penalty schieten tijdens Jeugd Kick-Off. Foto: Jaap Hunting

Wat een opening van het nieuwe voetbalseizoen!

Algemeen

HERVELD - Na twee jaar mocht SVHA eindelijk weer van het kick-off weekend genieten. De donderdagavond werd afgetrapt met seniorenteams die het tegen elkaar opnamen tijdens leuke wedstrijden.

De vrijdag stond traditiegetrouw in het teken van het G-toernooi: Het werd een geweldige dag, welke werd afgesloten met voor iedere deelnemer een medaille, broodje knakworst en DJ Stindo die de tent weer op zijn kop zette. Iedereen ging in de polonaise huiswaarts. 

De vrijdagavond stonden sponsoren, vrijwilligers en leden van de vereniging centraal. Na een rondleiding bij de Betuwe Express werd er afgesloten met een BBQ, gesponsord door slagerij Diepeveen; dank hiervoor! Tevens zijn zo’n veertig leden bedankt en onderscheiden voor hun trouwe lidmaatschap bij de vereniging.

De zaterdagmiddag was gericht op de jeugdteams met een spellenmiddag gevuld met zon, water en plezier. Zowel vrijdag- als zaterdagavond werd afgesloten met een feestavond voor eenieder die SVHA een warm hart toedraagt. 

Zondags werd het weekend afgesloten met het 4x4 toernooi, gesponsord door Den Hartog Assurantiën. Een geweldige middag waar jong en oud streden om de grote sportiviteitsbeker en die werd afgesloten met een loterij vol fantastische prijzen. De hoofdprijs? Een ballonvaart!

Trots op deze club! Het bestuur heeft eenieder die als vrijwilligers, sponsor of deelnemer heeft deelgenomen enorm bedankt voor hun inzet en opkomst!

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief