Repetitie muziekgezelschap. (foto: Van Workum)
Repetitie muziekgezelschap. (foto: Van Workum) Foto: Van Workum

Nootkreet van mMuziekvereniging Sint-Willibrordus

Algemeen

HERVELD - Wil jij ook (weer) muziek gaan maken? Het muziekgezelschap van muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Herveld-Andelst is op zoek naar muzikanten. “Wij zijn een leuke groep blazers en een slagwerker die elke maandagavond in De Hoendrik bij elkaar komt om muziek te maken. Daarbij spelen we zeer diverse soorten muziek, veelal vijfstemmig, onder leiding van een dirigent.”

“Heb jij ooit een instrument bespeeld en wil je dat weer op gaan pakken: kom dan eens vrijblijvend kijken of breng je instrument mee en speel mee! Alles is welkom, van fluit tot trombone, van klarinet tot bas. Ook slagwerkers zijn van harte uitgenodigd mee te komen doen! Wij treden een paar keer per jaar op, zoals bij museumboerderij Den Tip in de zomer en spelen dan bijvoorbeeld muziek van Queen, Coldplay en Guus Meeuwis, maar ook een medley van Strauss en filmmuziek van Harry Potter.”

“Zin gekregen? Op maandag 3 oktober is er een inlooprepetitie van 19.45-21.00 uur op het podium van De Hoendrik. Mail voor meer informatie naar: willibrordus.ha@gmail.com en pak je (oude) hobby weer op!”

Uitgelicht

Digitale krant