Ludieke verkeersactie in Oosterhout

Algemeen

OOSTERHOUT - Op 29 september organiseert de verkeerscommissie van de Dorpsraad een ludieke happening in de Dorpsstraat.

Doel is om de automobilisten bewust te maken van hun rijgedrag. “Eigenlijk ons rijgedrag, want bijna al het verkeer in Oosterhout is lokaal verkeer.”
Wie zullen er sowieso zijn? Schoolkinderen. Met hun ouders/ begeleiders. Wijkagent Ronald Klarenbeek. Hij zorgt samen met verkeersregelaars en de commissieleden voor de verkeersveiligheid. Wethouder van verkeer Wijnte Hol zal zijn opwachting maken. En de pers zal verslag doen.

Ambassadeurs promoten de goede zaak: een verkeersveilig Oosterhout. Ook vertegenwoordigers van de gemeentelijke politiek zijn aanwezig, zij gaan graag met u in gesprek.
Vanaf 7.00 uur krijgen automobilisten een Verkeersmagazine uitgereikt, boordevol informatie over het verkeer in Oosterhout. Over rijgedrag, gedragsverandering. Met feitjes, weetjes, onderhoudende artikelen.

“Wie zijn er verder welkom? U bent welkom. Met of zonder auto: drink een kopje koffie, neem een broodje en ga in gesprek met bestuur en politiek. Maak er een leerzame en feestelijke ochtend van.
Nogmaals: wat is het doel ook al weer? Een verkeersveilig Oosterhout. Voor u, voor alle verkeersdeelnemers en vooral voor de kinderen. U bent van harte welkom op donderdag 29 september tussen 7.00 en 9.30 uur in de Dorpsstraat ter hoogte van de protestantse kerk.”

Uitgelicht

Digitale krant