Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Op de voorgrond: de wethouder en het schoolhoofd. Daaromheen jong en oud.&nbsp;</p>

Op de voorgrond: de wethouder en het schoolhoofd. Daaromheen jong en oud. 

(Foto: Ineke Vernooij)

De Huiskamer van Oosterhout is open

OOSTERHOUT - Op 7 september is de Huiskamer van Oosterhout geopend. Voortaan kunnen alle inwoners elke woensdagochtend vanaf 10.30 uur terecht in de Huiskamer  n Dorpshuis De Schakel. 

Wethouder Chantal Theunissen opende de Huiskamer door een prachtige slagroomtaart aan te snijden, waarvan alle aanwezigen hebben kunnen smullen. De sfeer was meteen goed, vooral omdat het gezellig druk was en de vrijwilligers zorgden ervoor dat niemand iets te kort kwam. Om 12 uur was er versgemaakte soep, die gretig aftrek vond.

De Huiskamer wil voor veel mensen een fijne plek zijn, waar ze elke week naar uitkijken. Iedereen, jong en oud, is welkom voor een praatje, voor leuke activiteiten en voor vragen. De nadruk ligt op gezelligheid en op oog hebben voor iedereen. Voor mensen die slecht ter been zijn wordt vervoer geregeld.

De Huiskamer heeft veel toekomstplannen: meerdere dagen open, verschillende sociale activiteiten, jong en oud verbinden, aparte themabijeenkomsten, samenwerken met de school (SamSam) en investeren in vrijwilligers!

Meer berichten