Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kinderkledingbeurs.&nbsp;</p>

Kinderkledingbeurs. 

(Foto: Loes Odekerken )

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Nijmegen noord

NIJMEGEN-NOORD - Zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur is er een kinderkleding- en speelgoedbeurs in De Klif, Pijlpuntstraat 1. Gratis entree.

De kleding is gesorteerd op maat (vanaf maat 86 - XS), jongen/meisje, boven-/onderkleding, sportkleding/sportschoenen, laarzen, verkleedkleding, schaatsen, dvd’s, spelletjes, boeken, speelgoed et cetera. De jurken, jassen, vestjes en verkleedkleren hangen apart op rekken. Ook zijn er fietsen, auto- en fietsstoeltjes, et cetera. Eigenlijk alles behalve grote meubels.  

“Buggy’s en wandelwagens mogen niet de gymzaal in. Grote shoppers mogen niet mee naar binnen, je krijgt er één van ons. Mocht corona toch weer roet in het eten gooien, dan kunnen er nog dingen wijzigen. Houd daarom goed alle laatste berichtgeving in de gaten via facebook en nextdoor! 

Je betaalt aan de kassa tien procent extra, de opbrengst van de beurs gaat naar onder andere basisschool De Oversteek en SBO De Windroos. Naast de financiële steun aan de goede doelen dragen we met deze markt ook bij aan duurzaamheid door middel van hergebruik van kwalitatief mooie producten.” 

Stichting Kledingbank Nijmegen ontvangt de kleding die de inbrengers hebben gedoneerd. Wij hebben geen pinvoorziening, neem dus voldoende contant geld mee! Het café van De Klif is open voor koffie en dergelijke. Voor meer informatie: Facebook Kinderkledingbeurs Nijmegen-Noord of internet: Kinderkledingbeursnijmegennoord.jouwweb.nl. De laatste stand van zaken over de kledingbeurs zal in een bericht op facebook en op next door vermeld worden.”

Meer berichten