Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Decemberconcert in de historische kerk in Herveld-Zuid.&nbsp;</p>

Decemberconcert in de historische kerk in Herveld-Zuid. 

(Foto: Koorlid)

Zing je ook graag?

ZETTEN - Zing je ook graag?Kom dan zingen bij bij het koor Animato. Alle stemgroepen zijn welkom!”

Animato is een gemengd zangkoor dat wekelijks met heel veel plezier op de maandagavond zingt. Het koor heeft als thuisbasis Zetten, maar telt ook zangers uit andere plaatsen onder zijn leden. Het koor Animato bereidt zich voor op het komende decemberconcert!

Na een prachtige zomer vakantie zijn we weer gestart met zingen in de ruime en prettige bijzaal van de Rank in Zetten waar we ons nu gaan voorbereiden op het komende decemberconcert. Als vanouds vindt het concert weer plaats in de mooie en historische kerk van Herveld-Zuid.

In een ontspannen sfeer ondersteunen we elkaar bij het instuderen van een gevarieerd repertoire onder leiding van de ervaren dirigen Vincent Las. Zijn motto is: ‘Iedereen kan leren zingen, zingen loutert en ontspant én zingen verbindt’.

“Animato is op zoek naar nieuwe leden, wellicht ben jij geïnteresseerd  om je bij het koor aan te sluiten en wil je eventueel meezingen bij het komende decemberconcert! Je bent welkom! Kom vrijblijvend een avond luisteren of meezingen en maak kennis met de enthousiaste koorleden van Animato. Het koor heeft alles in zich om je direct met de koorleden verbonden te voelen!”

Het koor zingt iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur in De Rank aan de Hoofdstraat 3 in Zetten. Voor meer informatie: 06 20970774 (Veronica Warnaar secr.) E-mail: kcowarnaar@planet.nl of: 0488 431598 (Resi Hendriks, voorzitter).  

Meer berichten