Logo gemeentenieuwsonline.nl

Komt u er even niet uit met uw computer, tablet of smartphone?

OVERBETUWE - Of wilt u foto’s en video’s overzetten of WhatsAppen met uw kleinkind? Het leven wordt een stuk leuker als u digitaal fit bent. Daarnaast maakt de computer, tablet of smartphone een steeds onmisbaarder onderdeel uit van onze samenleving. Alle organisaties en bedrijven gaan er vanuit dat ze je digitaal kunnen bereiken.

Voor 50-plussers geeft Forte Fit in samenwerking met SeniorWeb in het najaar van 2022 weer diverse computer-, tablet- en smartphonecursussen. Er zijn cursussen voor beginners en voor gevorderden.

Forte Fit organiseert onder andere de volgende cursussen:
1. basiscursus Windows 10 (laatste keer !)
2. basiscursus- en verdiepingscursus Windows 11
3. basiscursus Apple MacBook
4. basiscursus Excel
5. cursus fotobewerking met het programma GIMP (gevorderden)
6. basiscursus tablet, voor zowel Android als iPad
7. basiscursus smartphone, voor zowel Android als iPhone
8. workshops: zoals het overzetten van foto’s van camera of smartphone naar de laptop, werken met Chroombook of een digitaal fotoboek maken.

In samenwerking met de Bibliotheek Gelderland Zuid start de cursus ‘Werken met de e- overheid’, over het gebruik van DigiD bij de overheid, ziekenhuis, zorgverzekeraar .

De meeste cursussen starten begin oktober. Op www.fortefit.nl/activiteiten/digitaal-actief staat het programma vermeld.Voor meer informatie en/of aanmelding kunnen geïnteresseerden contact opnemen  met Koos de Bondt via 06 44606844 of e-mail: computer.fortefit@fortewelzijn.nl.

Meer berichten