Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mahjongspel aan de elektrische mahjongtafel in Zyp24.
Mahjongspel aan de elektrische mahjongtafel in Zyp24.

Mahjong Club De Gouden Draak start beginnerscursus Mahjong

ELST/ARNHEM - Mahjongclub De Gouden Draak start op maandag 31 oktober een beginnerscursus voor iedereen die dit mooie spel wil leren spelen. In de cursus zal op eenvoudige wijze de basisregels  van het mahjong uitgelegd worden steeds afgewisseld met spelen.

Mahjong is een Chinees strategiespel dat over de hele wereld wordt gespeeld in allerlei varianten. In deze cursus leer je Mahjong volgens de internationale vastgelegde regels MCR: Mahjong Competition Rules. De Nederlandse Mahjongbond organiseert voor deze spelvariant toernooien voor competitiespelers en voor recreanten.

De cursus

De cursus bestaat uit acht maandagavonden en wordt gegeven in Zyp25 op de Zijpendaalseweg 25 in Arnhem van 19:30 tot 21:30 uur. De kosten inclusief koffie/thee zijn zestig euro. Na zes avonden is alle basiskennis behandeld. De laatste twee avonden zijn optioneel en vooral bedoeld om wat meer speelervaring op te doen en vragen te stellen. Na de cursus heb je voldoende kennis en speelervaring om te spelen bij ons op de club of in thuisverband.
Voor inschrijven of meer informatie: cursus.goudendraak@gmail.com of 06 41745057.

Demonstraties

Wil je eerst eens kennismaken met het gezelschapsspel Mahjong, kom dan naar een van onze demonstraties. De komende maanden gaat de Gouden Draak, met speellocaties in Arnhem en Elst/Nijmegen, op verschillende plaatsten demonstraties geven. Deze worden op de website aangekondigd: www.goudendraak.com.

Meer berichten