Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Keldingrekken met kleding.&nbsp;</p>

Keldingrekken met kleding. 

(Foto: A. Methorst-Polman)

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Heteren

HETEREN - Op zaterdag 17 september wordt de halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in sportzaal Het Binnenveld te Heteren. Tussen 11:00 en 13:00 uur is men welkom om leuke voor kinder- en tienerkleding voor een klein prijsje aan te schaffen (let op: nieuwe tijden). 

Alle kleding hangt op maat gesorteerd op hangers. Tevens kunt u ook terecht voor boeken, speelgoed, positiekleding, babyspullen en verkleedmaterialen en sportschoenen. Entree is gratis. Bij de kassa betaal je15 procent extra in verband met organistatiekosten. “Graag bij de kassa zoveel mogelijk gepast en met klein geld betalen.”

Inbrengen van kleding die niet meer past of speelgoed waar niet meer naar wordt omgekeken, kan op vrijdag 16 september. Samen met de beursmedewerkers wordt de verkoopprijs bepaald. Inlevertijden: 9:00-11:30, 13:00-16:00 en 19:00-20:30 uur. Inschrijfkosten zijn 2 euro per 30 stuks kleding en 30 stuks speelgoed. Ingebracht spullen dienen schoon en compleet te zijn. Meerdere inschrijvingen zijn mogelijk 

Wanneer uw de niet-verkochte spullen retour wenst, rekenen we drie euro extra per inschrijving. Deze spullen kunnen op zaterdag 17 september tussen 15:30-16:00 uur worden opgehaald. Niet-opgehaalde artikelen gaan naar onze goede doelen. Om een indruk te krijgen van onze beurs kunt u een kijkje nemen op www.kinderkledingbeursheteren.nl en onze facebook- en/of instagrampagina. Vragen? Bel 06 29277187.

Meer berichten