Rommelmarkt Heteren gaat weer door!

Algemeen

HETEREN - We mogen weer! Na twee coronajaren zonder rommelmarkt zal op zaterdag 27 augustus dan eindelijk de 37e editie van de rommelmarkt van de Hervormde Gemeente in Heteren plaatsvinden.

Iedereen is als vanouds van harte welkom van 11.00-15.00 uur op de parkeerplaats naast de kerk (Kastanjelaan 14). Voordat de markt opent kan men alvast energie op doen in de koffiecorner, waar uiteraard koffie, maar ook thee, limonade en diverse soorten cakes verkrijgbaar zijn.

“Er is voor ieder wat wils op deze rommelmarkt. Dat ene speciale antieke voorwerp dat u al jaren zocht,  of een werkend elektronisch snufje uit de tijd dat apparaten nog zonder handleiding in te stellen waren. Daarnaast is er natuurlijk ook echte rommel waartussen heerlijk gesnuffeld kan worden.”

Ook dit jaar kan er weer een bezoekje aan de kerk gebracht worden, een rustpunt temidden van alle rommelmarktdrukte. De heerlijke oliebollen, waar deze markt bekend om staat, zullen weer vers gebakken worden, evenals diverse andere warme snacks.
Kortom voor jong en oud is er van alles te beleven en vooral te snuffelen!

Uitgelicht

Digitale krant