Vrijwilligers speelweek Fun4kids Heteren

Algemeen

HETEREN - Over ruim een week op 22 augustus start de speelweek bij de manege in Heteren. Sinds de corona weer een volledige speelweek met hutten bouwen, beautydag, sport en spel, tatoeëren, stormbaan, clowns, trommels, koken en bakken, knutselen et cetera. 

Het wordt een mooie slotweek van de vakantie. Door wat onderdelen te beperken hebben we net voldoende vrijwilligers om de speelweek te kunnen draaien. Het schijnt jammer genoeg een landelijk probleem te zijn.

“We kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken voor bij het hutten bouwen, koken en bakken, infotafel en de beauty-dag, waar we nog kappers kunnen gebruiken. Mocht er nog iemand pallets hebben liggen, die goed te gebruiken zijn om hutten te bouwen; stuur dan even een mailtje, dan maken we een afspraak om ze bij de manege te krijgen.

We sluiten de week af op vrijdag met een feestelijke slotavond met Heteren Got Talent, waar de kinderen hun talent kunnen tonen. Tevens is er een loterij (loten  kosten een euro) met als hoofdprijs een door Westfalen AG geschonken ballonvaart voor vier personen en natuurlijk nog vele andere gesponsorde prijzen. Met een stukje muziek er bij lijkt ons dat een mooie afsluiting van de speelweek.

Mocht u zich nog op willen geven als vrijwilliger, download dan op de website www.fun4kidsweek.nl het vrijwilligersformulier en stuur het naar info@fun4kidsweek.nl. Mail ook als u nog vragen heeft of de drukte wil vermijden en nog een weekkaart(en) vooraf wil kopen. Met zijn allen gaan we er dan een prachtige speelweek van maken met een spetterend slotfeest. Kijk of u nog tijd hebt om te komen helpen; laat de kinderen van Heteren en ons niet in de steek.”

Uitgelicht

Digitale krant