Cokkerône
Cokkerône Foto: Bert Middelaar

Coole avond op Fort Pannerden: muziek van Cokkerône

Algemeen

DOORNENBURG - Kom donderdag 28 juli naar Fort Pannerden. Forten zijn cool! Letterlijk en  figuurlijk. Met hun dikke muren bieden zij bij de hoogste temperaturen heerlijke verkoeling! Daarbij biedt Fort Pannerden voor jong en oud, binnen en buiten de muren coole activiteiten om de rijke geschiedenis van ons fort en de omgeving te beleven!

Wij bieden daarnaast ook graag een podium aan muzikanten en beeldende kunstenaars die hier goed tot hun recht komen. Nu is het de beurt aan muziekduo Cokkerône.

Fort Pannerden is op 28 juli geopend tot 21.00 uur voor alle activiteiten. Cokkerône treedt op van 19.30-21.00 uur.

Cokkerône

De Nederlands-Australische muzikant Cokkerône (Con van Roden) komt met vertellingen en muziek die geïnspireerd zijn door de geschiedenis van het koloniseren van Australië en de gevolgen voor de oorspronkelijk bevolking.

Cokkerône begeleidt zichzelf op gitaar en geeft een eigen vertolking van oud Australische folkliedjes en gedichten. De liedjes gaan over de zelfkant van het leven in Australië gedurende de begin van de 18e en 19e eeuw. Mensen die rondzwierven in Australië, mensen die gezien werden als asociaal of als verstoten werden behandeld.
Paul van Oosten begeleidt hem op de contrabas. Kijk waardoor zij geïnspireerd zijn en hun muziek op de website: www.cokkerone.nl

Het belooft een mooie avond te worden! Voor meer informatie over dit evenement en het activiteitenaanbod van Fort Pannerden: www.fortpannerden.eu.

Toegangs brug naar Fort Pannerden

Uitgelicht

Digitale krant