Afbeelding
Foto: Zonnebloem

Geslaagde vaartocht De Zonnebloem Elst

Algemeen

ELST - Op 15 juli vond het jaarlijks dagje uit van De Zonnebloem Elst plaats. Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus stapten meér dan 60 gasten –begeleid door een aantal vrijwilligers van de afdeling- in de speciaal aangepaste rolstoelgeschikte bus van ‘Betuwe Express’, om via een aantrekkelijke route naar Wijk bij Duurstede te rijden.

Eenmaal gearriveerd lag een boot speciaal voor ons klaar om ons te ontvangen voor een heerlijk dagje Varen op de Neder-Rijn. Nadat alle gasten waren ingescheept werd iedereen ontvangen met koffie en iets lekkers, en startte een prachtige vaartocht over de Lek en door de sluis van Amerongen, langs (het andere) Elst en de Utrechtse Heuvelrug naar Rhenen en retour. 

Iedereen kon volop genieten van de prachtige natuur en de mooie omgeving, waarbij het weer ons de hele dag bijzonder goed gezind was. Rond de middag werd aan boord een uitstekend 3-gangendiner geserveerd, en later nog een heerlijk koele versnapering. Eenmaal terug in Wijk bij Duurstede kon de terugreis naar Elst weer worden ingezet. Zowel gasten als vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Elst kunnen terugzien op een zeer geslaagde zonovergoten vaartocht. Een en ander werd mede mogelijk gemaakt dankzij Jumbo John Macleane Elst.

Zonnebloem Elst

“Wilt u misschien ook gast van De Zonnebloem afdeling Elst worden? Neem dan even contact op met Emmy 0481 375228 of Ineke 0481 350062.
Ook wanneer het u leuk lijkt om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan onze activiteiten, belt u dan svp ook met een van bovengenoemde contactpersonen.”

Uitgelicht

Digitale krant