inkijkje in de galerij van de geschiedenis op Fort Pannerden.
inkijkje in de galerij van de geschiedenis op Fort Pannerden. Foto: Arkadiusz

Zomerexpositie op Fort Pannerden

Algemeen

DOORNENBURG - Vanaf dinsdag 5 juli tot en met zondag 4 september organiseert Fort Pannerden weer een nieuwe, interessante expositie op haar Westelijk Binnenplein! Het is u misschien niet ontgaan dat Fort Pannerden, als onderdeel van de Hollandse Waterlinies, in juli 2021 de UnescoWerelderfgoed status heeft gekregen. Die krijg je niet zomaar! Niet zonder slag of stoot.

“Hoe kom je aan een dergelijke status? Wat betekent dat? Waarom zijn die Hollandse Waterlinies zo uniek en onvervangbaar? En… waarom hoort Fort Pannerden hierbij?  Dat een en ander niet zonder slag of stoot is gegaan, wordt u in deze expositie duidelijk. Wij vertellen het verhaal door middel van zeven kleurrijke thema panelen.”

3D tentoonstelling 

In de maand augustus wordt deze tentoonstelling nog uitgebreid met de reizende expositie: De Hollandse Waterlinies door een andere bril. Een 3D experience! Deze is gemaakt door het Kenniscentrum Waterlinies en reist door heel Nederland.

Overig aanbod 

Uiteraard kunt u gedurende de hele zomerperiode van dinsdag tot en met zondag ook van ons overige aanbod genieten!  Kijk voor meer informatie en toegangsprijzen op: www.fortpannerden.eu. Voor houders van de Museumkaart is de toegang gratis.

Uitgelicht

Digitale krant